Хари Кейн отново даде своя принос, за да накара Тотнъм да

...
Хари Кейн отново даде своя принос, за да накара Тотнъм да
Коментари Харесай

Хари Кейн: Топ 4 не е достатъчно

Хари Кейн отново даде своя принос, с цел да накара Тотнъм да се бори за огромни оценки, с 20 гола, записани през акция, която го трансформира в топ голмайстора на " шпорите " за всички времена. Отборът на Антонио Конте обаче е съдбоносен да приключи 15-и следващ сезон без трофей след провалянето с общ резултат 0:1 от Милан в 1/8-финалите на Шампионската лига.

" Там, където сме като клуб, би трябвало да печелим титли. Това постоянно е задачата. Топ 4 е следствие от това, че не играем толкоз добре, колкото желаеме. Сега това е всичко, за което можем да се борим, тъй че това ще бъде задачата и се надяваме, че можем да я реализираме в края на сезона. Но сигурно не е задоволително за този клуб ", показа Кейн.

" Напълно разбирам реакцията на почитателите. Топ 4 единствено не е задоволително добре за никого в този клуб, изключително за почитателите. Те имат право да изразят мнението си. Особено последната седмица просто не беше задоволително добра. Преди мача с Шефилд Юнайтед сезонът можеше да бъде доста по-различен. Ако преминете през това, ще вземете тази инерция в мача от лигата с Уулвс и този мач. Но имам възприятието, че тази загуба предходната седмица заби кама в сърцата ни и както виждате, не сме се възстановили в действителност от това ", добави нападателят на Тотнъм.

" Шпорите "  спечелиха единствено два от последните си седем мача във всички надпревари, отпадайки от Купата на Англия и Шампионската лига, като идващото домакинство против Нотингам Форест е извънредно значимо за тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР